Zašto Profit Point?

Zašto da odaberem baš Profit Point?

Vrhunski kvalitet

Profit Point je jedan od najvećih evropskih brenova u oblasti obrazovanja i razvoja ličnih veština. 

Predanim radom u svojim predstavništvima, Profit Point aktivno promoviše i unapređuje obrazovanje širom Evrope.

Glavne oblasti delovanja


  • Biznis konsalting
  • Napredne tehnologije
  • Specijalni programi obuke
  • Međunarodno partnerstvo
  • Primena iskustava
  • Neograničene mogućnosti za razvoj karijere
pp
Programe special gândite pentru toate nivelurile de pregătire

Posebno dizajnirani programi za sve nivoe obuke

Izuzetno smo zadovoljni zbog prilike da udovoljimo svim potrebama naših klijenata. Upravo iz tog razloga Profit Point nudi kurseve svih nivoa i pruža vam priliku da krenete od onog koji vam najviše odgovara. Na taj način ćete najbrže napredovati u oblasti koju želite da usavršite.

Za sve one koji nisu stekli visoko obrazovanje, Profit Point nudi kurseve koji su posebno namenjeni studentima i svima onima koji nisu imali priliku da studiraju. Takođe, u našoj ponudi imamo tzv. individualne kurseve, koji omogućavaju dostizanje svih postavljenih zahteva tokom obuke. Kursevi sadrže odgovarajuće uvodne module koji su pogodni za sve one koji ne žele da pohađaju ceo kurs, već da nauče određene koncepte u polju kojim se bave. Ipak, najveći broj naših programa obuke i kurseva je razvijen za ljude sa visokim obrazovanjem i predstavlja više nego pogodan način za dalji profesionalni razvoj.

Predstavništva i kancelarije u EU

Pored Srbije, Profit Point ima svoja predstavništva u nekoliko zemalja Evropske unije u kojima ostvaruje kontakte sa klijentima sa čitavog kontinenta. Ukoliko se nađete u nekoj od zemalja kao što su Italija, Poljska, Mađarska, Grčka, Rumunija, Bugarska ili Portugal, nemojte oklevati da proverite znanje i iskustvo naših kolega.

Kako bi iskustvo bilo potpunije, mi nudimo različite programe kurseva u svakoj zemlji. Zato Profit Point predstavlja pravi izbor ukoliko putujete kroz neku od pomenutih zemalja Evropske unije.

ultra-responsive1-1
mbp-1

Iskustvo naših predavača

Iako mladi, naši instruktori su veoma iskusni u svom poslu. Njihovo iskustvo nije sticano isključivo u Profit Point-u, već u mnogim kompanijama širom Amerike, Azije i Evrope.  Upravo zbog toga se naši predavači odlikuju različitim veštinama i spremni su da te veštine podele sa vama.

Naša je želja da vam pružimo priliku da pohađate najuzbudljivije i najpozitivnije kurseve i zbog toga posebnu pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih predavača i instruktora koji su spremni da svoje neprocenjivo znanje iznova i iznova dele. Na taj način, upravo će vam naši kursevi omogućiti da dođete do informacije koja vam je potrebna.

Ovde pročitajte iskustva prethodnika o našim kursevima

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori