Zašto izabrati Profit Point

 

ISTORIJA    ____________________________________       

Profit Point je počeo sa radom pre više od 10 godina. Tokom prve decenije postojanja, ostvarili smo mnogobrojno rezultate i stekli veliko iskustvo. Posebno ističemo:

  • otvaranje 18 predstavništava u Evropi
  • realizacija preko 2000 časova obuke svakog meseca
  • obučili smo preko 7500 polaznika na našim programima finansijske edukacije i profesionalnog razvoja najšireg spektra klijenata.

Ovo je lična karta naše kompanije – najjačeg brenda u oblasti finansijske edukacije i ličnog razvoja. Naše iskustvo govori više od reči.

Cluj7
a1
a2

EVROPSKI BREND:  VIZIJA.STABILNOST.RAZVOJ_____________

Svaka priča ima svoj početak, glavni deo i kraj. Profit Point je svoju priču započeo sa modernom vizijom za budućnost, prošao je period uspešnog razvoja poslovanja u EU sve do današnjih dana. Kompanija je otvorila svoja predstavništva u Italiji, Poljskoj, Mađarskoj, Grškoj, Bugarskoj, Srbiji i Portugaliji. To nije kraj. Još uvek smo na početku. Idemo dalje.

Umesto kraja, Profit Pont je odlučio da nikada ne prestane da se razvija. Održivi razvoj – naš je cilj. Profit Point je otkrio koliki značaj ima obrazovanje za svakog pojedinca i odlučio je da investira u kreiranje praktičnih i inovativnih kurseva, kao i u ljude koji veruju  i podržavaju čitav koncept.

 


NAŠA MISIJA JE VAŠA PREDNOST  ___________________

Mi u Profit Point-u čvrsto verujemo da apsolutno svako zaslužuje pravo na pristup vrhunskom obrazovanju.

Naša misija je da vam pružimo punu podršku u ličnom i profesionalnom razvoju  kroz  različite kurseve i druge oblike stručnog usavršavanja!


Dakle, možete učiti kod kuće

ili

Možete odabrati ličnog mentora koji će vas voditi kroz karijeru trejdera.


Možete izabrati knjigu, webinar ili neki opšti kurs

ili

Možete se odlučiti za individualni ili grupni kurs

koji je u potpunosti prilagođen tvojim potrebama!


 

Možete ukazati svoj poverenje nekom ko je zainteresovan samo za svoju proviziju

ili

Možete izabrati tim iskusnih stručnjaka koji će vam posvetiti punu pažnju i pružiti svu neophodnu podršku.


 Imate dve mogućnosti: da zanemarite sve benefite pametnog obrazovanja ili da izaberete Profit Point.


a3
DSC_0814-min

PROFESIONALNO ISKUSTVO

Iako relativno mlad, naš tim predavača  i instruktora poseduje značajno radno iskustvo, kako u kompaniji Profit Point, tako i u drugim kompanijama širom Amerike, Azije i Evrope. Upravo zahvaljujući različitom iskustvu koje poseduju, naši stručnjaci vladaju različitim praktičnim znanjima i veštinama i spremni su da ih podele sa vama.

Naža je želja da vam obezbedimo pristup najboljim i najuzbudljiviijim kursevima, a upravo naši sjajni predavači i njihovo dragoceno omogućavaju da naše želje postanu vaša realnost. Na taj način, pohađanjem odgovarajućih kurseva vi dobijate sve informacije koje su vam potrebne..

Važna informacija: Profit Point predstavlja brend, franšizu  na evropskom nivou.

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori