Kurs: Specijalista za trgovinu na berzi kapitala

Kurs: Specijalista za trgovinu na berzi kapitala

NEW YORK, NY - FEBRUARY 04:  A trader works on the floor of the New York Stock Exchange during the afternoon of February 4, 2014 in New York City. Stocks began to regain loss ground today, after plunging last week, and again yesterday.  (Photo by Andrew Burton/Getty Images)

Trajanje kursa: 10 dana, 2 časa/dnevno

Već ste naučili da trgujete? Onda je pravo vreme da naučite nešto novo što će vas učiniti drugačijim. Počnite odmah! Možete da naučite da trgujete na berzi isto kao što možete da savladate bilo koju drugu oblast, bez gubljenja vremena na izučavanju suvoparne teorije. Glavno oružje svakog istinskog profesionalca jeste iskustvo! Ovde, u saradnji sa Profit Point-om, imate priliku da praktično učite kroz iskustvo svojih predavača i da samim tim svoje lično iskustvo učinite bogatijim.

Vaše obrazovanje u oblasti finansija će se razvijati kroz dinamičan proces obuke. Nemojte prestati da investirate u sopstveno znanje! Sada ste početnik, ali vrlo brzo možete postati Specijalista za trgovinu na berzi.  Potrebno je da sledite ovaj program koji će učiniti da sve informacije koje ste dobili i svi stručni termini za koje ste čuli dobiju svoj pravi smisao!

Da li mi je potreban ovaj kurs?

Već posedujete osnovno znanje ili ste već pohađali modul Prvi koraci na berzi kapitala i verujete da je trgovina na berzi oblast u kojoj možete postići dobre rezultate? Već ste načinili svoje prve korake u radu na berzi, tako da ovo pitanje može imati samo jedan odgovor: naravno da vam je ovaj kurs potreban, jer predstavlja naredni korak u razvoju vaše karijere.  Mi u  Profit Point-u čvrsto verujemo da kruti obrazovni proces ne predstavlja ništa više od «recitovanja» suve teorije.

Možete biti jedan od onih koji investiraju u svoje znanje, pohađajući seminare, klasične kurseve, web-inare, ili jedan od onih koji pokušavaju da uče samostalno pretražujući internet. Praksa je pokazala da se pokušaji «ovih drugih» najčešće okončaju bez uspeha, pa takvi pojedinci najčešće za svoj lični neuspeh okrive samu oblast u kojoj su pokušali da se snađu bez adekvatne, stručne pomoći. Zato, izaberite da investirate u sebe, da naporno radite i da budete uspešni. Pretvorite svoje vreme, novac i energiju u.. profit.

Šta dobijam ako se prijavim za pohađanje kursa?

Tokom 10 dana trajanja kursa “Specijalista za trgovinu na berzi kaptala” bićete u prilici da učite od instruktora — specijalista tkoji će vas upoznati sa svim detaljima trgovine na berzi i omogućiti vam sasvim novi pogled na ovu oblast.

Imaćete mogućnost izbora ličnog mentora koji će vam pomoći u trgovini, pružiti vam svu neophodnu podršku, ukazivati na pravi put i motivisati vas da dostignete postavljene ciljeve ili one za koje niste ni pretpostavljali da ih možete dostići. Važno je naglasiti da se obuka odvija u specijalno opremljenoj učionici  tako da omogućava polaznicima kursa da se ne fokusiraju samo na teorijska predavanja, već da imaju sve uslove da rade na praktičnim primerima, sa realnim grafikonima, kao i da vežbaju prolazeći kroz specifične situacije na tržištu.

Trajanje kursa: 10 dana, 2 časa/dnevno

Lokacija:

Profit Point predstavništvo u Srbiji: ul. Milovana Marinkovića 10/3, 11000 Beograd. Za klijente iz unutrašnjosti mogućnost učenja na daljinu putem online kurseva.

Profit Point predstavništva širom Evrope. Klikni ovde da vidiš adrese

Prijavite se odmah:

Vaše ime (obavezno )

Vaš e-mail ( opciono )

Kontakt telefon (obavezno)

Grad

Курс

Kako ste čuli za nas?

Poruka


Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori