Prvi koraci na berzi kapitala

Prvi koraci na berzi kapitala

Jordan Kessler, the 5-year-old son of trader Glenn Kessler, uses his father's mobile phone and badge as he visits the floor of the floor of the New York Stock Exchange, Friday, Nov. 28, 2014. U.S. stocks are ending mostly lower as falling crude prices weigh on the market in a holiday-shortened session. Children traditionally accompany parents and relatives on the floor during the shortened trading day after Thanksgiving. (AP Photo/Richard Drew)

Znamo da je uspešno trgovanje na berzi veoma važno za vas, jer vam profit koji stičete može pomoći da ostvarite svoje snove. Dakle, pre svega, savetujemo vam da naučite da hodate pre nego što poželite da poletite, jer u suprotnom rizikujete da neslavno završite svoju karijeru trejdera i da vaši snovi i dalje ostanu neostvareni.

Upravo ovaj kurs predstavlja idealan početak vašeg obrazovanja u oblasti finansija. Uz pomoć njega ćete načiniti svoje Prve korake na berzi kapitala. Tim Profit Point-ovih stručnjaka će vam pomoći da razumete glavne aspekte  trgovanja, uključujući:

  • Osobine i prednosti trgovanja u 2017. godini
  • Kako stvarno izvršiti transakciju? (praktični primeri)
  • Tehnička analiza i fundamentalna analiza
  • Money Management
  • Obrasci tržišnih kretanja – pravilna identifikacija, trgovina u uslovima stabilnog i promenljivog trenda

Zašto mi je ovaj kurs potreban?

Ako želite da uspešno trgujete i da ne budete samo jedan od onih koji su „pokušali“, u tom slučaju vam je neophodna kompletna obuka u oblasti finansija, koja počinje teoretskim kursom za početnike, specijalno kreiranim od strane Profit Point tima. Tokom pet dana trajanja kursa bićete u prilici da steknete neophodno znanje kroz funkcionalan sistem pružanja informacija i razumevanja istih.

Šta dobijam ako se prijavim za pohađanje kursa?

Kurs  „Prvi koraci na berzi“ nudi brojne prednosti, ali najvažnija znanja i veštine koje stičete tokom pohađanja ovog kursa su:

  • Sposobnost da razumete funkcionisanje mehanizma trgovanja na berzi, specijalizovane pojmove i njihov značaj za trejdera;
  • sposobnost da vršite odgovarajuće tehničke i fundamentalne analize;
  • saznaćete načine kako da izbegnete najčešće greške u trgovanju na berzi, koje nastaju u upravljanju rizikom, upravljanju kapitalom, tokom donošenja odluka Buy/Sell ili prilikom izbora brokera.

I ne zaboravite jednu stvar: kada završite teoretski kurs, možete izabrati da nastavite svoju edukaciju u oblasti finansija,  tako što ćete se opredeliti za kurs Usavršavanje veština u trgovanju na berzi! Tokom celog perioda pohađanja naših kurseva, vi stičete dragoceno iskustvo uz punu posvećenost i nadzor ličnog mentora — instruktora, koji će uvek biti tu uz vas kao pomoć i podrška, kako biste bili sigurni da ćete ostvariti svoje ciljeve bez gubitka uvida u realnost.

Trgovina na berzi podrazumeva posvećenost, emocije i neprekidni rad. Dakle, sve počinje ovde! Uspeh u trgovanju vam može dati krila da poletite, ali to se neće desiti preko noći. Prvo je potrebno da naučite da hodate, da napravite svoje prve korake na Berzi sa Profit Point-om!

Trajanje kursa: 5 dana, 2 časa/dnevno

Lokacija:

Profit Point predstavništvo u Srbiji: ul. Milovana Marinkovića 10/3, 11000 Beograd. Za klijente iz unutrašnjosti mogućnost učenja na daljinu putem online kurseva.

Profit Point predstavništva širom Evrope. Klikni ovde da vidiš adrese

Prijavite se odmah:

Vaše ime (obavezno )

Vaš e-mail ( opciono )

Kontakt telefon (obavezno)

Grad

Курс

Kako ste čuli za nas?

Poruka

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori