Primenjena matematika u trgovanju. Zlatni presek — Fibonačijev niz

Primenjena matematika u trgovanju. Zlatni presek — Fibonačijev niz

Man writes mathematical equations on chalkboard

Vi ste istinski fascinirani brojevima, trgovinom i profitom, ali jedna stvar je sigurna: ukoliko imate nameru da postanete profesionalni trejder, morate neprestano ulagati u sebe i svoju edukaciju. Vi smatrate da znate sve o vezi između matematike i trgovanja? Pa, ukoliko ranije niste čuli za Fibonačija i ne razumete zašto je toliko popularan, imaćete priliku da se sa tom temom bolje upoznate pohađajući kurs

„Primenjena matematika u trgovanju. Zlatni presek — Fibonačijev niz”

Kome je ovaj kurs namenjen?

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan trejder, ukoliko želite da budete vrhunski u svom poslu, morate se upoznati sa tajnama Fibonačijevih brojeva u trgovanju. Svaka informacija koju dobijete može biti korak napred u karijeri trejdera, međutim, pravilna primena fibonačijevih koeficijenata je ono što može da napravi razliku. 

Ovde ćete saznati odgovore na pitanja:

  • Šta su Fibonačijev broj i Zlatni presek? Šta predstavlja matematičku vezu između ovih brojeva i trgovanja na finansijskim tržištima?
  • Koja je uloga fibonačijevih instrumenata i kako ih primeniti u svojoj strategiji za trgovanje? Kako upotrebiti Fibo instrumente, kao što su: Fibonacci Expansion, Fibonacci Retracement and Fibonacci Fan?
  • Koje su tajne upotrebe fibonačijevih nizova koje svaki uspešan trejder mora da zna?

 

Koje benefite vam donosi pohađanje ovog kursa?

  • Otkrićete vezu između matematike i trgovanja upotrebom fibonačijevih instrumenata u cilju definisanja mogućih nivoa otpora i nivoa podrške tokom analize tržišta.
  • Celokupan kurs je zasnovan na jednostavnoj teoriji i praktičnim primerima, uz korišćenje realnih grafikona, kako biste na najbolji mogući način razumeli značaj upotrebe Fibo instrumenata. 
  • Kurs se završava sesijom „Pitanja i odgovori”, gde svi učesnici imaju priliku da postave pitanja i saznaju sve što ih zanima o temi koja je predmet kursa.  
  • Dobićete kompletne i kompleksne informacije, koje ćete uz pomoć ličnog mentora lako savladati i uzgred dobiti praktične savete zasnovane na njegovom velikom iskustvu. 

 

Naziv događaja: Primenjena matematika u trgovanju. Zlatni presek — Fibonačijev niz

Dužina: 2 časa

Lokacija:

Profit Point predstavništvo u Srbiji: ul. Milovana Marinkovića 10/3, 11000 Beograd. Za klijente iz unutrašnjosti mogućnost učenja na daljinu putem online kurseva.

Profit Point predstavništva širom Evrope. Klikni ovde da vidiš adrese

Kako da se prijavim na ovaj događaj? Registrujte se odmah, popunjavanjem sledećeg obrasca:

Vaše ime (obavezno )

Vaš e-mail ( opciono )

Kontakt telefon (obavezno)

Grad

Курс

Kako ste čuli za nas?

Poruka

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori