POMOZITE NAM DA POBOLJŠAMO FINANSIJSKO OBRAZOVANJE U EVROPI!

Finansijsko obrazovanje podrazumeva znanje, stav i odgovornost prilikom donošenja finansijskih odluka u cilju ostvarivanja lične finansijske nezavisnosti.

f

Imajući u vidu nepredvidivost ekonomskih kretanja u poslednjih nekoliko godina, postoji veliki broj konkretnih zahteva za informacijama iz oblasti finansija, pre svega vezanih za investiranje, štednju novca i bazičnu ekonomiju.

f

Mi želimo da pomognemo ljudima u njihovom ličnom razvoju, pružanjem usluga u obrazovanju u oblasti finansija. Stoga pozivamo sve zainteresovane da nam u tome pomognu tako što će ohrabriti svoje prijatelje i preporučiti im Profit Point kurseve.

f

Ukoliko ste Vi jedan od onih koji su pohađali naše kurseve i naučili mnogo korisnih stvari od svog ličnog mentora, molimo Vas da svima koje poznajete prenesete utiske o našoj kompaniji!

f

Profit Point-ov program partnerstva „Pomozite nam da poboljšamo finansijsko obrazovanje u Evropi“ Vam donosi proviziju za svaku osobu kojoj pomognete da se prijavi za pohađanje naših kurseva!

f


f

Pravilnik o

Programu partnerstva

Ovaj program partnerstva je kreiran od strane kompanije Profit Point (u svojstvu Ponuđača) i namenjen je svim fizičkim i pravnim licima širom Evrope (u svojstvu Partnera) koji su zainteresovani za promociju usluga kompanije potencijalnim klijentima, uz ugovorenu proviziju.

f

1. Definicije 

Ponuđač – Profit Point, provajder obrazovnih usluga koji je spreman da isplati ugovorenu proviziju Partnerima koji promovišu usluge kompanije prema trećim licima — klijentima.

Partner  – fizičko ili pravno lice koje je voljno da promoviše imidž kompanije i radi za interes Ponuđača prema trećim licima, za šta će biti nagrađen provizijom u trenutku kada potencijalni klijent počne da koristi usluge kompanije Profit Point.

Potencijalni klijent  – svako fizičko lice koje se prijavi za korišćenje najmanje jedne usluge (pohađanje kursa) kompanije Profit Point tokom trajanja ugovornog odnosa izmešu Ponuđača i Partnera.

 

2. Usluge

Partner se obavezuje da će promovisati imidž kompanije i da će zastupati interese Ponuđača prezentovanjem i isporukom usluga kompanije Profit Point potencijalnim klijentima. Takođe, Partner je obavezan da održava veze između klijenata i Ponuđača uz proviziju.

 

3. Provizija

Provizija se određuje po individualnom principu, od trenutka postpisivanja ugovora. Ona može varirati u zavisnosti od postignutih rezultata i obračunava se na osnovu unapred definisane tabele. Provizija se isplaćuje partneru na početku meseca za rezultate koji su ostvareni u prethodnom mesecu. 

 

4. Implementacija  

Program partnerstva je organizovan i implementiran u svim predstavništvima kompanije Profit Point u Portugalu, Italiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Mađarskoj i Grčkoj.

 

Za više detalja kontaktirajte nas!

f

f

f

ff

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori