TRON želi da promeni internet!

52d0726d59e46ebdb7282de528f282f0

Tron predstavlja decentralizovanu platformu za razmenu sadržaja za zabavu, zasnovanu na blokčejn tehnologiji.

Tron je više od kriptovalute. Njegov cilj je da formira besplatni globalni sistem za razmenu zabavnog sadržaja koristeći blokčejn tehnologiju. Tron omogućava korisnicima da slobodno objavljuju, čuvaju i poseduju podatke. Izdavaštvo, promet i trgovina digitalnim sredstvima putem decentralizovane samoupravne platforme predstavljaju osnovu ovog sistema distribucije i pretplate na sadržaje, čime se osnažuju slobodni stvaraoci umetničkog sadržaja koji predstavljaju ključnu kariku u procesu formiranja decentralizovanog ekosistema zabavnog programa.

Digitalnu valutu Tronix (TRX) stvorio je 26-ogodišnji Džastin San, koji za sebe kaže da je sledeći Džek Ma (osnivač Alibabe). Džastin ima 350 hiljada pratilaca na Tviteru, gde uspešno promeviše ideju da je upotreba njegove valute potpuno podjednako korisna kako lojalnim sledbenicima i invesititorima, tako i široj kriptovalutnoj zajednici. Forbs ga je smestio na 30 mesto najbogatijih ljudi u Aziji mlađih od 30 godina u 2015 godini, a treba reći i da je ovaj mladić prethodno radio za jednu drugu kriptovalutu, Ripple (XRP).

Presentation1-2

Postoji više partnerskih aplikacija kada je u pitanju Tron, a među njima se ističu Peiwo, Obike, Gifto i Uplive sa preko 4 miliona korisnika, čineći Tron blokčejn platformom sa najviše DAPP korisnika na svetu.

TRON je predstavnik Web 4.0 Ekosistema. Više od 100 hiljada korisnika u preko 100 zemalja sveta su već postali deo ove mreže cije se granice brzo šire.

tron-kripto-12-5

Detektori ukazuju da Tron već ima promet od preko 65 milijardi jedinica (novčića), što je previše da bi mogli da imaju bilo kakvu značajnu novčanu vrednost. Nasuprot tome, Ripple je već dostigao cifru od 38 milijardi valutnih jedinica, sa nedavno dostignutom vrednošću od 3 USD. Za TRON se često kaže da je to još uvek samo ideja koju treba sprovesti u delo, te niko ne može da tvrdi da će nakraju to biti uspešna priča.

TRON se najviše kupuje kupuje bitkoinima ili eterijumom (dve najvrednije kriptovalute) i to na Tokijskoj kripto-berzi Binance, te danas na tržištu vredi oko 6 milijardi USD, bez obzira na nisku cenu. Ova kriptovaluta je svoj život započela u septembru prošle godine sa vrednošću od jedne desetine penija, dok je na početku preprošlog meseca vredela skoro 30 centi. Zatim je usledio pad na samo 4 centa (period kada je Južna Koreja odlučila zabraniti kriptovalute).

Kretanje vrednosti TRX kriptovalute:

Capture

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori