Intervju sa Srđanom Radisavljevićem, kursantom kompanije Profit Point i trejderom Optimum Investa

srdjan

Partnerstvo sa Optimum Investom je jedno od ključnih u našem radu. Optimum Invest je jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija za profesionalne trgovce-trejdere širom sveta, što omogućava i našim klijentima koji su zainteresovani za trgovinu na berzi da potpišu ugovor o saradnji.

Ne morate nam verovati na reč, već pročitajte iskustvo Srđana Radisavljevića, jednog od klijenata koji je napravio prve korake u karijeri trejdera uz podršku kompanije Profit Point.

Srđana Radisavljević je odgovorio na nekoliko pitanja i otkrio nam detalje o uzajamnoj saradnji  kompanija Profit Point i Optimum Invest.

1. Postoje podeljena mišljenja o trgovini na berzi kao poslu, kako ste se Vi zainteresovali za takav posao?

Već godinama sam zainteresovan za devizno tržište i čekao sam povoljnu priliku da nadogradim svoje znanje u ovoj oblasti.

2. Zašto ste izabrali da pohađate obuku koju pruža Profit Point i mogućnost saradnje sa Optimum Investom?

Profit Pojint mi je omogućio svakodnevnu više nedeljnu obuku kao i mogućnost da naučim dosta o deviznom poslovanju a na predavanjima sam saznao o mogućnostima zaposlenja za Optimum Invest .

3. Da li je teško proći ceo proces finansijskog obrazovanja?

Proces finasiskog obrazovanja zahteva svakodnevnu vežbu kao i informisanje o tržištu.

4. Šta najviše cenite u obučavanju trejdera u Profit Point-u? Možete li dati konkretan primer? Šta Vam je ostalo u najlepšem sećanju tokom obuke?

Najviše cenim predanost, diskusiju i sistematičnost od strane predavača.

5. Postoji li razlika između onoga što ste očekivali od saradnje i onoga što je kasnije usledilo tokom saradnje? Šta ste otkrili?

Otkrio sam da su potpuno ispunjena moja očekivanja.

6. Na kraju, na osnovu Vašeg iskustva, koji su dalji koraci koje morate da pratite ukoliko želite da postanete dobar i uspešan trejder?

Verujem da će mi dosadašnje znanje i iskustvo zajedeno sa nadograđivanjem discipline i edukacije omogućiti dalji napredak u ovom poslu.

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori