Intervju sa Natašom Ćosić, kursantom kompanije Profit Point i trejderom Optimum Investa

viber image

Postoje podeljena mišljenja o trgovini na deviznom tržištu, kako ste se Vi zainteresovali za posao?

Zainteresovala sam se sasvim slučajno, preko oglasa za zapošljavanje. Par dana kasnije sam pozvana od strane službenika koji su mi detaljno objasnili čime se kompanija Profit Point bavi. I naravno, pristala sam!

Izabrali ste mogucnost da radite za Optimum Invest i pohađate obuku koju pruža Profit Point. Zašto?

Pre svega zbog mogućnosti koje kompanija Profit Point pruža u smislu ulaganja u svoje obrazovanje i finansijsje pismenosti. Takodje i zbog primamljive zarade i mogućnosti napredovanja prilikom trgovanja za kompaniju Optimum Invest.

Da li je teško ili lako proći proces finansijskog obrazovanja?

Uz malo truda, redovnog vežbanja i uz pomoć profesionalnih predavača sve se brzo savlada.

Šta najviše cenite u obučavanju trejdera u Profit Pointu? Možete li dati konkretan primer i šta Vam je ostalo u najlepšem sećanju tokom obuke?

Upornost, volju i motivaciju koju predavači prenose na svoje kandidate. Takođe i njihova ažurnost, da su dostupni u svakom trenutku ukoliko je pomoć pri učenju potrebna, čak i nakon obuke.

Postoji li razlika između onoga što ste mislili da će se desiti pre saradnje i kasnije tokom saradnje? Šta ste otkrili?

Otkrila sam da je Profit Point zaista uspešan u svom poslu i da zaista ima predivan kadar koji je profesionalan u obavljanju svog posla i prenošenja znanja.

Iz iskustva, šta mislite koji su dalji koraci koje morate da pratite ukoliko želite da postanete uspešan trejder?

Kako bih postala uspešan trejder, nastaviću sa daljim usavršavanjem i obukom u Profit Pointu i naravno, veliki trud i rad su takođe bitan faktor u napredovanju.

Daljim korišćenjem web-sajta saglasan sam sa upotrebom kolačića Više informacija

Podešavanje kolačića na ovom web-sajtu "dozvoljava upotrebu kolačića", a u cilju stvaranja što boljih uslova korisnicima za navigaciju na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš web-sajt bez izmena podešavanja, ili jednostavno kliknete na dugme "Prihvatam", smatramo da ste saglasni sa upotrebom kolačića.

Zatvori